ZFF - Multiplatformska poslovna škola za marketing i Masterclass Srdana Golubovića i Srđana Koljevića

Pozivamo Vas da se pridružite edukativnim programima 11. Zagreb Film Festivala!

U srijedu 23.10. i četvrtak 24.10. održat će se predavanja otvorena za javnost u sklopu Multiplatformske poslovne škole za marketing, u organizaciji renomirane španjolske organizacije za edukaciju, istraživanje i razvoj audiovizualnog sektora, Media Business School i Zagreb Film Festivala. U programima MBS-a, koji su dosad realizirani u dvadesetak država, tijekom protekla dva desetljeća sudjelovalo je preko 5000 profesionalaca.

Predavanja u Zagrebu će održati sljedeći renomirani stručnjaci za publiku, marketing, distribuciju i transmedije: Lisbeth Stolberg, Ian Ginn, Michael Gubbins i Marco Odasso.

Program je ostvaren u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom i MEDIA deskom Hrvatske. Detaljan program i raspored predavanja možete pogledati ovdje: http://zagrebfilmfestival.com/index.php?page=i0&sub=2


U srijedu 23.10. na Akademiji dramske umjetnosti s početkom u 17 h bit će održan masterclass Srdana Golubovića i Srđana Koljevića na temu suradnje redatelja i scenarista. Redatelj Srdan Golubović i scenarist Srđan Koljević poznati su po uspješnoj suradnji na filmovima Krugovi (2013) i Klopka (2007) te će ovom prigodom govoriti o vlastitim iskustvima međusobnog rada. Masterclass je organiziran u suradnji s Akademijom dramske umjetnosti u Zagrebu.