ZFF - akreditiranje profesionalaca

Za INDUSTRY AKREDITACIJU mogu se prijaviti filmski profesionalci od 26. listopada do 5. studenog 2015. putem online prijavnice.
Filmskim profesionalcima smatraju se članovi sljedećih udruga i društava:
Hrvatsko društvo filmskih redatelja
Hrvatska udruga filmskih producenata
Hrvatsko društvo filmskih djelatnika (ogranak režije, snimanja i montaže)
Hrvatska udruga filmskih snimatelja
Predstavnici filmskih festivala
Predstavnici kinoprikazivača
Predstavnici distributera
Industry akreditacija omogućava besplatan ulaz na sve projekcije iz glavnog filmskog programa koji se prikazuje u kinu Europa, Varšavska 3, uz prethodno preuzimanje ulaznice prije željene projekcije na blagajnama kina. Za projekcije u 19:00 i 21:30 h ulaznice trebate preuzeti najkasnije dva sata prije početka projekcije.
Napomena: broj sjedala po projekciji za akreditirane profesionalce je ograničen te Vas molimo da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme.
Imate li dodatnih pitanja ili nailazite na probleme prilikom online prijave, slobodno kontaktirajte Ured za akreditacije Zagreb Film Festivala na email akreditacije@zagrebfilmfestival.com.
Ured za akreditacije Zagreb Film Festivala zadužen je za sva pitanja filmskih profesionalaca u vezi s programom Festivala te akreditacijama. Također, Ured za akreditacije Zagreb Film Festivala zadržava pravo neodobravanja festivalskih akreditacija.
Link za akreditiranje je: http://zff.hr/hr/web-obrazac-razni/akreditiranje-profesionalaca-%E2%80%93-industry-akreditacija

Dobro nam došli filmski profesionalci!