Prikupljanje podataka za publikacije Little Black Book i Filming in Croatia za 2016. godinu

U svrhu promocije hrvatske filmske industrije, HAVC priprema produkcijski vodič Filming in Croatia 2016 i adresar Little Black Book: Industry Contacts 2016. Kontakti unešeni u adresar bit će dostupni i kroz online tražilicu na stranici Filmingincroatia.hr. Obje publikacije bit će objavljene na engleskom jeziku i namijenjene su poticanju umrežavanja, komunikacije i suradnje hrvatskih i međunarodnih filmskih profesionalaca.
Adresar Little Black Book sadrži popis svih važnih kontakata: produkcijskih kuća, distributera, kinoprikazivača, filmskih festivala, institucija, ustanova i stručnih udruga specijaliziranih za audiovizualne djelatnosti.
Vodič Filming in Croatia sadrži osnovne informacije o Programu poticaja za filmove i TV serije koji se proizvode u Republici Hrvatskoj, o međunarodnim koprodukcijama, lokacijama i sl.
Unos podataka o vašim tvrtkama, obrtima, udrugama i organizacijama vršit će se krozkorisnički portal HAVC-a, zaključno do 15. studenoga 2015. (nedjelja). Samo podaci pristigli do navedenog roka bit će uvršteni u adresar. Zahtjev za otvaranjem novog korisničkog računa možete uputiti na filmingincroatia@havc.hr.