Prijave za Međunarodni dan animacije 25.-27.10.2019. kino Tuškanac

Pozivamo sve autore, producente i distributere da prijave animirane radove na festival MEĐUNARODNI DAN ANIMACIJE u organizaciji ASIFA-e Hrvatske koji će se održati od 25. do 27.10.2019. u kinu Tuškanac u Zagrebu.
Prilikom prijave filma, podnositelj zahtjeva prihvaća da film može biti izabran za prikazivanje  u natjecateljskim kategorijama ili u popratnom dijelu programa. Obrasci za prijavu i filmovi moraju biti zaprimljeni do 30. rujna 2019.
Online prijava: Za potrebe selekcije radove možete slati u digitalnom obliku preko www.wetransfer.com na mail: asifa.croatia@gmail.com ; ili nam poslati link za pregled filma u prijavnici.
Samo radovi proizvedeni u periodu od 2018-2019 mogu biti predstavljeni na festivalu. Festival ne naplaćuje kotizaciju za prijavu. Filmovi odabrani u natjecateljske i popratne programe bit će objavljeni na službenoj stranici ASIFA-e ne kasnije od 15. listopada 2019. a svi će prijavljeni biti obaviješteni o rezultatima putem maila. U slučaju bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte na asifa.croatia@gmail.com