Motovun Film Festival - pozivnica

Dragi kolege, dragi prijatelji,
Motovun Film Festival vas još jednom poziva na brdo filmova, od 25. do 29. srpnja. Sve informacije o programu i pratećim atrakcijama možete pronaći na web stranici festivala www.motovunfilmfestival.com, a članovima Hrvatske udruge producenata želimo skrenuti pozornost na ove pogodnosti i događanja:
AKREDITIRANJE - Svim članovima udruge odobravamo akreditaciju za ulaz na projekcije, uz molbu da ispunjenu prijavnicu zajedno s portretnom fotografijom pošalju na adresu akreditacije@motovunfilmfestival.com do 20. srpnja.
SMJEŠTAJ - Festivalski ured za goste može posredovati u traženju povoljnog smještaja, stoga što se prije obratite za pomoć, veće su šanse za dobru ponudu.
TV 2.0 (VRIJEME VELIKIH SERIJA) - Program za profesionalce u nizu od tri predavanja o tri ogledne europske filmske serije, u kojoj predstavnici produkcija izlažu kako su se projekti razvijali, pripremali, producirali, i u čemu je tajna njihovog uspjeha (riječ je o danskim serijama Borgen i Most, te o britanskoj seriji Ripper St, koja se producira za Amazon). Ova su predavanja, uz projekcije, namijenjena prije svega profesionalcima, pa Vas pozivamo da se priključite. Predavanja će se održavati 26. - 29. srpnja, a točne informacije o satnici i predavačima bit će objavljene 10. srpnja. Ovaj program organizira se u partnerstvu s Društvom hrvatskih filmskih redatelja.
DOMJENAK - Društvo hrvatskih filmskih redatelja organizira mali domjenak, na kojem će čašom vina u nedjelju 26. srpnja nazdraviti skoroj proslavi dvadesete godišnjice. Dobrodošli!
I, naravno, iznimno bi nas veselilo kada biste nam se priključili na otvaranju festivala, sa sljedećim rasporedom:
19:30 OTVARANJE IZLOŽBE: ACTRICES / GLUMICE
Izložba fotografkinje Kate Barry čiji je objektiv obilježio bezvremenske francuske dive, kraljice velikih platna različitih genaracija, od Catherine Deneuve i Isabelle Huppert, do Charlotte Gainsburg ili Adele Exarchopoulos.
21:00 SVEČANO OTVARANJE 18. MOTOVUN FILM FESTIVALA
Najnoviji zavjet / The Brand New Testament / Le tout nouveau testament; Belgija, Francuska, Luksemburg; 113’ r. Jaco Van Dormael
Stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije i nadamo se skorom susretu.
Igor Mirkovic i MFF ekipa