MEDIA desk Hrvatske organizira infodan na temu Program MEDIA – prije i poslije…

U razdoblju od 15. rujna 2008. g. do 1. listopada 2013. g. hrvatski su korisnici osigurali europska sredstva u ukupnom iznosu od 2,762.210 eura.
Drugim riječima, sredstvima Programa MEDIA omogućena je potpora za razvoj 17 hrvatskih filmova, 5 hrvatskih filmskih festivala, digitalizaciju 4 hrvatskih kina, automatsku i selektivnu distribuciju europskoga filma u Hrvatskoj, sufinancirano je 11 hrvatskih kina u okviru mreže EUROPA CINEMASkao i pojedinačni projekti u okviru programa potpore i2i, kontinuiranoga usavršavanja te razvoja skupnih projekata.
Organiziranjem infodana na temu Program MEDIA – prije i poslije…hrvatski će korisnici imati priliku predstaviti svoje rezultate, razmijeniti iskustva s različitih radionica stručnih usavršavanja te se jednako tako upoznati s funkcioniranjem budućega potprograma MEDIA i novim natječajnim smjernicama u kontekstu Programa Kreativna Europa.
MEDIA desk Hrvatske poziva vas da se u što većem broju pridružite još jednoj ranojesenskoj priči Zagreb Film Festivalate da sudjelujete u infodanu koji će vam predstaviti buduće kreativneizazove.
Infodan Program MEDIA – prije i poslije…održat će se 22. listopada 2013. godine u 9:30 sati, u prostorijama Zagrebačkoga plesnog centra, Ilica 10, Zagreb.
Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj dolazak potvrde najkasnije do 21. listopada o. g.i to na: martina.petrovic@mediadesk.hr.
Detaljan raspored događanja bit će objavljen naknadno!