Javni seminar - Autorsko pravo u digitalno doba

Čemu služi i zašto postoji ZAMP? Mogu li digitalna glazba i filmovi biti dostupni besplatno? Što je dozvoljeno činiti s digitalnim sadržajima na Internetu a što baš i nije? Ima li lake zarade u distribuciji tuđih digitalnih sadržaja i u čijem džepu ona završava?
Odgovore na ova i druga pitanja koja donosi opća digitalizacija i globalna raspoloživost autorskih i drugih zabavnih sadržaja putem Interneta i drugih digitalnih sustava pronađite na besplatnom javnom seminaru „Autorsko pravo u digitalno doba“ kojeg 5. veljače 2015. u Zagrebu zajednički organiziraju Svjetska organizacija za intelektualno vlasništvo i Državni zavod za intelektualno vlasništvo. Međunarodni pravni stručnjaci i predstavnici globalnih organizacija u kreativnim sektorima govore i odgovaraju na vaša pitanja o izazovima digitalnog doba u području autorskih prava i kreativnih industrija.
Seminar je besplatan i otvoren za zainteresiranu javnost, uz prethodnu registraciju za potrebe organizacije seminara.
Program seminara nalazi se na https://www.entrio.hr/event/autorsko-pravo-u-digitalno-doba-2098, gdje se možete registrirati za seminar (poželjno) ili prijavite registraciju na adresu akademija@dziv.hr. Jezici seminara su hrvatski i engleski uz simultano prevođenje.