HAVC Prikupljanje podataka za izradu kataloških i promotivnih publikacija za 2017. i 2018. godinu

U pripremi su Katalog hrvatskog filmaza 2017. godinu, promotivne brošure o projektima u postprodukciji za 2018. godinu te onlinekatalog hrvatskog filma na mrežnim stranicama HAVC-a. Publikacije će sadržavati podatke o novim produkcijama i koprodukcijama igranih, dokumentarnih, animiranih i eksperimentalnih filmova, a bit će objavljene na hrvatskom i/ili na engleskom jeziku.
U svrhu promocije hrvatskog filma radit će se dvije vrste publikacija:
1. Katalog hrvatskog filma za 2017. godinu
Dvojezična publikacija koja će obuhvaćati hrvatske naslove premijerno prikazane u 2017. godini. Rok za prikupljanje podataka je petak, 3. studenog 2017.
2. Publikacije namijenjene filmovima u nastanku za 2018. godinu
Brošure na engleskom jeziku u kojoj će biti predstavljeni filmovi koji će biti završeni i/ili premijerno prikazani u prvoj polovici 2018. godine. Rok za prikupljanje podataka je petak, 1. prosinca 2017.
Svrhaovih publikacija je da svim zainteresiranim profesionalcima iz industrije pruže kvalitetne i točne informacije o novim hrvatskim naslovima, zbog čega će u njima objavljeni podaci biti dostupni u onlineKatalogu hrvatskog filma na mrežnim stranicama HAVC-a na hrvatskom i engleskom jeziku, dok će se njihove tiskane inačice distribuirati na filmskim sajmovima na kojima će Centar biti prisutan tijekom 2018. godine. Samo podaci pristigli do navedenog roka bit će uvršteni u katalog. Pritužbe za netočnost ili izostanak informacija onih koji se nisu na vrijeme odazvali na ovaj poziv neće se uvažavati. Postojeće korisnike ljubazno molimo da svoje dosadašnje unose pregledaju i ažuriraju. Zahtjev za otvaranje novog korisničkog računa molimo uputiti na promotion@havc.hr. Po završetku prikupljanja informacija podaci koje dostavite biti će dostupni i na mrežnim stranicama HAVC-a u rubrici Katalog hrvatskih filmova odnosno Croatian Film Catalogue. Online primjerak publikacija bit će dostupan za preuzimanje i u PDF-formatu u rubrici Publikacije. Također, napominjemo da uredništvo kataloga zadržava pravo prilagodbe pojedinih podataka. U slučaju da naiđete na tehničke poteškoće prilikom ispunjavanja formulara u bazi, ljubazno vas molimo da se obratite na e-mail promotion@havc.hr.