European Film Awards u Zagrebu

EFA Europska Filmska Akademija i Avvantura produkcijska kuća imaju čast pozvati Vas na prvi LIVE prijenos/event Party uoči dodijele najprestižnije europske filmske nagrade u Zagrebu.
U subotu, 13.prosinca 2014, biraju se najbolji europski filmovi iz protekle godine. Dodjela Europskih filmskih nagrada najvidljivija je aktivnost Europske filmske akademije kojom više od 3000 njezinih članova odaje počast najvećim dostignućima u europskoj kinematografiji. Ove se godina svečana ceremonija dodjele tih prestižnih nagrada održava u Rigi, europskoj kulturnoj prijestolnici.
Tako će se 13.prosinca 2014 u 19.00 sati tom jedinstvenom događaju, po prvi put izravno priključiti i Hrvatska. U Zagrebu će se, u organizaciji Avvanture, Europske filmske akademije, EFA Productions, u suradnji s HBO Adria, Art Kinom Grič, Join4Solutions i HKKKKI dodjela prenositi u Art Kinu Grič, Jurišićeva 6.
Pozivamo Vas na neformalno druženje, izbor muzike powered by DJ Mare Milin, praćenje prijenosa, Welcome piće dobrodošlice i novi šampanjac "Bon Castello" istarske vinarije Kalavojna, u Art Kino Grič s početkom u 19:00h.
Molimo Vas ljubazno da nam potvrdite dolazak do petka 12.12.2014 u 12:00h na email: rsvp@awantura-efa.org.