Akreditacije za 16. Zagreb Film Festival

Za INDUSTRY AKREDITACIJU mogu se prijaviti filmski profesionalci od 23. listopada do 4. studenog 2018. putem online prijavnice. Filmskim profesionalcima smatraju se članovi sljedećih udruga i društava:
Hrvatsko društvo filmskih redatelja
Hrvatska udruga filmskih producenata
Hrvatsko društvo filmskih djelatnika (ogranak režije, snimanja i montaže)
Hrvatska udruga filmskih snimatelja
Predstavnici filmskih festivala
Predstavnici kinoprikazivača
Predstavnici distributera
Industry akreditacija omogućava besplatan ulaz na sve večernje projekcije Glavnog natjecateljskog programa te na programe Plus i Ponovno s nama. Ulaznice se preuzimaju na blagajni kina, a trebate ih preuzeti najkasnije dva sata prije početka projekcije.
Napomena: broj sjedala po projekciji za akreditirane profesionalce je ograničen te Vas molimo da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme. Uz predočenje Industry akreditacije na blagajnama kina omogućavamo vam popust od 20% na kupovinu ulaznica za ostale programe u kinu Tuškanac i Muzeju suvremene umjetnosti.
Imate li dodatnih pitanja ili nailazite na probleme prilikom online prijave, slobodno kontaktirajte Ured za akreditacije Zagreb Film Festivala na e-mail akreditacije@zagrebfilmfestival.com.
Ured za akreditacije Zagreb Film Festivala zadužen je za sva pitanja filmskih profesionalaca u vezi s programom Festivala te akreditacijama. Također, Ured za akreditacije Zagreb Film Festivala zadržava pravo neodobravanja festivalskih akreditacija.