64. Pulski filmski festival: Podsjetnik za prijavu filmova

Pulski filmski festival podsjeća sve autore na prijavu filmova u natjecateljski program 64. Pulskog filmskog festivala koji će se ove godine održati od 15. do 22. srpnja. Poziv je otvoren do 6. travnja 2017. u ponoć, a odnosi se na tri programske kategorije:
1. Hrvatski program– otvoren za sve hrvatske igrane filmove i manjinske igrane koprodukcije duže od 70 minuta.
2. Kratka Pula– otvoren za sve hrvatske kratke i srednjemetražne igrane filmove, kratke i srednjemetražne dokumentarne filmove, dugometražne dokumentarne filmove, animirane filmove, promidžbene filmove, eksperimentalne filmove, glazbene spotove, dramske serije i dokumentarne serijale. Program Kratka Pula je otvoren i za manjinske koprodukcije koje se prijavljuju putem istih prijavnica po kategorijama kao i hrvatski filmovi, uz obaveznu naznaku hrvatskog produkcijskog udjela u prijavnici.
3. Studentski program– otvoren za sve kratke i srednjemetražne filmove nastale u produkciji: Akademija dramske umjetnosti u Zagrebu, Akademija likovne umjetnosti u Zagrebu, Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Sveučilišni studij glume, medija i kulture u Rijeci, Umjetnička akademija u Osijeku, Umjetnička akademija u Splitu i ostalih hrvatskih visokoškolskih ustanova.
Postupak prijave za Hrvatski program i Kratku Pulu usklađen je s odredbama Statuta Pulskog filmskog festivala i Pravilima za prijavu filmova. Poveznica za prijavu filmova: http://pulafilmfestival.hr/hr/prijavnice-za-64-pulski-filmski-festival