Vanja_jambrovic_producer

Vanja Jambrović

Restart
Katančićeva 3
10000 Zagreb

Fax: +385 (0)1 5573860
Gsm: +385 (0)91 8930675

www.restarted.hr

Biografija

Vanja Jambrović diplomirala je komparativnu književnost i filozofiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i studij produkcije na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Sudjelovala je u međunarodnim programima za producente dokumentarnih filmova Eurodoc i Dragon Forum. Radi kao producentica u produkcijskim kućama Restart i Petnaesta umjetnost. Honorarno je angažirana kao novinarka na HRT-u.     

Filmografija

2012 Željezara Sisak– dokumentarni film, redatelj: Goran Dević
2011Gangster te voli – dokumentarni film, redatelj: Nebojša Slijepčević
2010 Donžuani: Oprostite gospodična– dokumentarni film, 42 minute, redatelj: Goran Dević
2010 Poplava – dokumentarni film, 40 minuta, redatelj: Goran Dević
2009 Sretna zemlja– dokumentarni film, 50 minuta, redatelj: Goran Dević 
2007-2010 Crna kutija -dokumentarni TV serijal o ljudskim pravima, 10 epizoda po 26 minuta, redatelj: Vladislav Knežević  
2008 Ma, sve će biti u redu – kratki igrani film, 17 minuta, redatelj: Goran Dević
2007 Na trgu- kratki igrani film, 4 minute, redateljica: Vanja Juranić Sviličić