Vanja_andrijevic

Vanja Andrijević

BONOBOSTUDIO

Veliki dol 53
10000 Zagreb
Tel: +385 (0)1 4834445
Fax: +385 (0)1 4834455

www.bonobostudio.hr

Biografija

Vanja Andrijević (1968.) producentica je i direktorica u Bonobostudiju, tvrtki za produkciju, distribuciju i promociju animiranih i eksperimentalnih filmova koju je osnovala 2008. godine. Producirala preko 30 kratkih filmova, te organizirala i koordinirala razne promotivne aktivnosti, radionice i filmske projekcije. Sudjelovala je na brojnim seminarima, radionicama i koprodukcijskim forumima, a bila je članica selekcijskih komisija i žirija na više međunarodnih festivala. Članica je Hrvatske udruge producenata i ASIFA-e Hrvatske.

Filmografija

2020 / Mikrokazeta – najmanja kazeta koju sam ikad vidio / Igor Bezinović, Ivana Pipal / 19'
2020 / Testfilm #1 / Telcosystems / eksperimentalni film / 14'
2019 / Udahnut život / Ivana Bošnjak, Thomas Johnson / animirani film / 12'
2018 / Jedan od mnogih / Petra Zlonoga / animirani film / 6'
2018 / Dva na dva / Jelena Oroz / animirani film / 8'
2017 / Samo plivanje / Darko Vidačković / animirani film / 10'
2017 / Astronaut od perolaka / Dalibor Barić / animirani film / 27'
2017 / Ježeva kuća / Eva Cvijanović / animirani film / 10'
2016 / Noćna ptica / Špela Čadež / animirani film / 9'
2016 / Putujuća zemlja / Vesela Dančeva, Ivan Bogdanov / animirani film / 13'