Tibor_keser

Tibor Keser

KOMPOT
Šubićeva 8
10000 Zagreb
GSM: +385 98 808 988

www.kompot.hr

Biografija

Tibor je producent koji živi i radi u Zagrebu. Dosad je sudjelovao u nastanku mnogih nagrađivanih filmova svih duljina, oblika i rodova - igrani, dokumentarni, eksperimentalni, hibridni, TV serijali, komercijalni i muzički video. Nakon dovršenog Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, upisao je Akademiju dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu na kojoj je diplomirao produkciju. Od 2014. godine surađuje s Restartom kao producent, ko-producent ili izvršni producent, baveći se ponajviše dokumentarnim filmovima. Dosad je sudjelovao i u brojnim profesionalnim edukacijama poput: 7. Sarajevo Talent Campus 2013. godine, EURODOC 2015. godine, Berlinale Talents 2016. godine, IFF Ji.Hlava Emerging Producers 2017. godine te EAVE 2019. godine kao stipendist i dobitnik nagrade MDM - Mitteldeutsche Medienförderunga na Sarajevo Film Festivalu 2018. godine. Aktivni je član Kino Kluba Split. 2019. godine je osnovao KOMPOT, koji će se fokusirati na jedinstvene filmske priče autora s ovih prostora koji neuobičajenim ili hibridnim pristupom žele pristupiti međunarodnoj publici.

Filmografija

2019 / Dnevnik Diane Budisavljević / Dana Budisavljević / igrano-dokumentarni / 88 min
2019 / Strujanja / Katerina Duda / eksperimentalni dokumentarni / 17 min
2019 / Mezostajun / Ivan Ramljak / eksperimentalni dokumentarni / 20 min
2019 / Ultra / Igor Jelinović / kratki igrani / 28 min
2018 / Srbenka / Nebojsa Slijepčević / dokumentarni / 72 min
2018 / Dom boraca / Ivan Ramljak / dokumentarni / 50 min
2018 / Dani ludila / Damian Nenadić / dokumentarni / 74 min
2017 / Playing men / Matjaž Ivanišin / dokumentarni / 60 min
2017 / Moj život bez zraka / Bojana Burnać / dokumentarni / 72 min
2017 / Po čovika / Kristina Kumrić / kratki igrani / 19 min
2016 / Turizam! / Tonći Gaćina / dokumentarni / 52 min