Tamara_babun

Tamara Babun

Fijanova 8
10000 Zagreb
GSM: +385 (0)98 589071

Biografija

Tamara Babun rođena je u Zagrebu 1985. Nakon završene Privatne klasične gimnazije u Zagrebu diplomirala je na Odsjeku za filmsku, TV i kazališnu produkciju na Akademiji dramske umjetnosti. Na Filozofskom fakultetu upisala je PDDS iz književnosti, izvedbenih umjetnosti, filma i kulture. Od 2006. godine radi u kazalištu te na igranom i dokumentarnom filmu kao organizatorica, asistentica produkcije, izvršna producentica i producentica. Od 2011. do 2015. godine bila je producentica međunarodnog programa za kontinuirano usavršavanje ZagrebDox Pro. Od 2012. do početka 2016. godine radila je u Factumu na mjestu izvršne producentice, sudjelujući u realizaciji desetak dokumentarnih filmova. Tijekom  2016. godine radila je u produkcijskoj kući Antitalent na nekoliko projekata. Članica je Hrvatske udruge producenata i Hrvatskog društva filmskih djelatnika.

Filmografija

2010. Lea i Darija, Branko Ivanda, cjelovečernji igrani film, u produkciji
2009. Klasa optimist, Lana Šarić, Factum, dokumentarni film, 58'
2008. Prošlost u prvom licu, Mladen Burić,  dokumentarni film, 30'
2007. Taxideyo, Mladen Burić, kratki igrani film, 8'40''
2007. Sedam neodgovorenih poziva, Ivan Šarić, kratki igrani film, 13'
2006./2008. Lea i Darija, Branko Ivanda, dokumentarni film, 60'