Tamara_babun

Tamara Babun

Ulica kneza Ljudevita Posavskog 37
10000 Zagreb
GSM: +385 (0)98 589071

Biografija

Tamara Babun rođena je 1985. u Zagrebu. Diplomirala je produkciju na ADU. Od 2006. godine radi na filmskim i TV projektima.  Od 2011. do 2015. godine bila je producentica programa ZagrebDox Pro. Od 2012. do 2016. godine radila je u Factumu na mjestu izvršne producentice, sudjelujući u realizaciji desetak dokumentarnih filmova. Godine 2017. zajedno s dramaturginjom Ronom Žulj osnovala je produkcijsku kuću Wolfgang&Dolly. Članica je Hrvatske udruge producenata i Hrvatskog društva filmskih djelatnika.

Filmografija

2017. Glasnije od oružja, dokumentarni, redatelj: Miroslav Sikavica
2017. Posljednji bunar, kratki igrani film, redatelj: Filip Filković Philatz
2016. Dum Spiro Spero, dokumentarni, redatelj: Pero Kvesić
2016. Iza lica zrcala, dokumentarni, redateljica: Katarina Zrinka Matijević
2015. Generacija '68., dokumentarni, redatelj: Nenad Puhovski
2015. U potrazi za snim, dokumentarni, redatelj: Mladen Mitrović
2015. Limb, dokumentarni, redatelj: Davor Kanjir
2014. Ljubavna odiseja, dokumentarni, redateljica: Tatjana Božić
2014. Goli, dokumentarni, redateljica: Tiha K. Gudac
2014. Djeca tranzicije, dokumentarni, redatelj: Matija Vukšić