Stanko_01

Stanislav Babić

TELEFILM
Vramčeva 4
10000 Zagreb
Tel + 385(0)1 4818843
Fax +385(0)1 4818856
GSM +385 (0)98 228 091

Biografija

Rođen sam 1945.god. u Zagrebu. Diplomirao 1968 god. Ekonomiju na fakultetu u Zagrebu. Od 1970. do 1989. radio sam kao predstavnik za TV Beograd, TV Titograd i TV Priština u Republici Hrvatskoj. 1990. god. sam osnovao svoju vlastitu produkcijsku kuću u Beču, Austrija. U periodu od 1990. do 2000. god. preko vlastite produkcijske kuće VESTACO GMBH produciram komercijalne televizijske naručene spotove, gastronomske emisije i korporativne filmove. Klijenti su mi PODRAVKA, KRAŠ, FRANCK, TVORNICA DUHANA ZAGREB. 2001. osnivam novu vlastitu produkcijsku kuću TELEFILM d.o.o. u Zagrebu. Preko nje počinjem i s produkcijom dugometražnih igranih filmova.

Filmografija

2016.god. -  AGAPE  - režija Branko Schmidt /igrani film/ 80 min
2015.god. -  MINISTARSTVO LJUBAVI - režija Pavao Marinković /igrani film/ 92 min
2013.god. -  BROJ 55  - režija Kristijan Milić /igrani film/ 92 min
2011.god. -  LJUDOŽDER VEGETARIJANAC - režija Branko Schmidt /igrani film/ 86 min
2009.god. -  METASTAZE - režija Branko Schmidt /igrani film/ 92 min
2006.god. -  PUT LUBENICA - režija Branko Schmidt /igrani film/ 96 min
2003.god. -  KONJANIK - režija Branko Ivanda  /igrani film/ 134 min