Fotografija

Pere Cukrov

+385 (0)98 9537071

Biografija

Pere Cukrov rođen je 1989. godine u Perthu, Australija. Srednju školu završava u Šibeniku, potom BA studij Novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te MA studij Filmske i TV Produkcije na Akademiji dramske umjetnosti. Tokom studija producirao je kratkometražne igrane filmove te 2017. godine primio posebnu Rektorovu nagradu za kazališno/operni projekt Lukava mala lisica. Nakon studija nastavlja rad na filmskim i televizijskim projektima, kao producent i asistent režije. Suradnik je producentskim kućama na brojim reklamnim spotovima.

Filmografija

2020. Angina Pectoris, Filip Mojzeš, kratkometražni igrani
2018. Odgoj mladeži, Jakov Nola, kratkometražni igrani
2017. Lijepe žene, Katarina Radetić, srednjemetražni dokumentarni
2017. Kontraofenziva, Jakov Nola, kratkometražni igrani
2016. Behemot, Igor Dropuljić, kratkometražni igrani
2016. Duge staze, Marko Magdić, kratkometražni igrani
2016. Pijuni, Marko Magdić, kratkometražni igrani