Fotka

Nataša Petrović

WORKHOUSE / RADNA KUĆA

Črešnjevec 61
10000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 5050776

Biografija

Diplomirala marketing 1996. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i 2012. produkciju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Višegodišnje iskustvo rada u produkciji, a ranije distribuciji, kinoprikazivaštvu, marketingu i PR-u filmova. Diplomant EAVE (European Audiovisual Enterpreneurs) 2010. godine. Od 2006. osnivačica, direktorica i producentica nezavisne produkcijske tvrtke Radna kuća / Workhouse. Članica i tajnica Hrvatske udruge producenata.

Filmografija

2015 - Izgubljeni bombarder, redatelj: Petar Orešković, dokumentarni, 75'
2011 - Ljubav ili ...?, redatelj: Nebojša Slijepčević, igrani film, 10'
2010 - Bloodrayne, redatelj: Uwe Boll, igrani film, 90'
2009 - Špansko kontinent, redatelj: Ivan Sikavica, igrani film, 10'
2008 - Dr Who, redatelj: John Campbell, TV serija, 2x50’
2007 - Brothers Bloom, redatelj: Rian Johnson, igrani film, 90’
2006 - Cimmer Fraj, redatelj: Petar Orešković, TV sitcom, 4x20’
2005 - Brodolomi Jadrana, redatelj: Davor Šarić, dok.serija, 6x40'
2004 - Casanova, redateljica: Sheree Folkson, igrana TV serija, 3x60’ 
2003 - Doktor ludosti, redatelj: Fadil Hadžić, igrani film, 80'
2002 - Nije bed, redatelj: Mladen Dizdar, igrani film, 50’