Biografija

Rođen u Vukovaru 1971. Godine. Studirao novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Radio kao novinar i urednik u raznim medijima. Suosnivač produkcijske tvrtke Drugi plan u kojoj radi od 2004.

Filmografija

2018 Novine 2, dramska serija, 11 epizoda
2018 Uspjeh, dramska serija, 6 episode
2016 Novine, dramska serija, 12 episodes
2015 Najduži dan, dokumentarni serijal, 10 episodes
2015 Počivali u miru, dramska serija
2007/2008 Mamutica 1. i 2., dramska serija
2006 Operacija Kajman, dramska serija
2006/2007 Dvornikovi 1. i 2., scripted realty, 25 episodes