Masha-udovicic-small

Maša Udovičić

Luma film
Babonićeva 43
10000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 8821600

www.lumafilm.hr

Biografija

Maša Udovičić, producentica i direktorica Luma Filma iz Zagreba, radila je kao animator i kompoziting artist tijekom više od 17 godina u Beogradu, Budimpešti i Zagrebu. Tijekom godina sudjelovala je različitim aktivnostima u internacionalnim produkcijama brojnih animiranih reklama i serija u studijima Varga i Roczkov iz Budimpešte, te Bold iz Zagreba. Od 2010. radi pretežito kao producent, od kada je producirala 7 animiranih filmova. Neprekidno se educira u programima vezanim za različite vrste filma, uključujući većinu modula Cartoon Media. Članica je HRUP-a i predsjednica ASIFA-e Hrvatske.

Filmografija

2010. Moj put, 6:40, Veljko Popović, Svjetlan Junaković, Bold Studio Zagreb
2011. Monster Master, 5:36, Zvonimir Haramija, Bold Studio Zagreb
2012. Crvenkapica, još jedna, 1:00, Ana Horvat, Bold Studio Zagreb
2014. Koyaa, cvijet, 3:30, Kolja Saksida, Bold Studio Zagreb (co-producer)
2015. Razgovor, 5:45,  Ana Horvat, Luma Film
2015. Penjači, 10:00 Siniša Mataić, Luma Film
2016. Gamer Girl, 11:00, Irena Jukić Pranjić, Luma Film