Masha-udovicic-small

Maša Udovičić

Luma film
Babonićeva 43
10000 Zagreb
GSM: +385 (0)91 8821600

www.lumafilm.hr

Biografija

Maša Udovičić, producentica i direktorica Luma Filma iz Zagreba, radila je kao animator i kompoziting artist tijekom više od 19 godina u Beogradu, Budimpešti i Zagrebu. Tijekom godina sudjelovala je različitim aktivnostima u internacionalnim produkcijama brojnih animiranih reklama i serija u studijima Varga i Roczkov iz Budimpešte, te Bold iz Zagreba. Od 2010. radi pretežito kao producent, od kada je producirala 9 animiranih filmova. Neprekidno se educira u programima vezanim za različite vrste filma, uključujući većinu modula Cartoon Media. U fokusu su joj 2D animirani projekti sa snažnim ilustracijama. Članica je HRUP-a i ASIFA-e Hrvatske.

Filmografija

2010. Moj put, Veljko Popović, Svjetlan Junaković, Bold Studio Zagreb
2011. Monster Master, Zvonimir Haramija, Bold Studio Zagreb
2012. Crvenkapica, još jedna, Ana Horvat, Bold Studio Zagreb
2014. Koyaa, cvijet, Kolja Saksida, Bold Studio Zagreb
2015. Razgovor,  Ana Horvat, Luma Film
2015. Penjači, Siniša Mataić, Luma Film
2016. Gamer Girl, Irena Jukić Pranjić, Luma Film
2017. Neposlušne, Maša Udovičić i Juliana Kučan, Luma Film
2018. Crvena jabučica, Ana Horvat, Luma Film