Magda_1-10_-_copie

Magdalena Petrović

Biografija

Magdalena Petrović (1973.) diplomirala je Znanosti o umjetnosti, glazbi i kazalištu (DAMS) na Bolonjskom Sveučilištu (Italija). Radila je kao novinarka, producentica dokumentarnih i namjenskih filmova te spotova. Od 2006. do 2010. bila je producentica i direktorica produkcijskog studija Fade In iz Zagreba. Trenutno živi u Parizu (Francuska).

Filmografija

2012/ So Long / Bruno Mercier/ igrani/ u post-produckiji / direktorica filma
2012/ The Clown / Jethro Massey / dokumentarni/ u razvoju
2010/ How Martine Boulier lost her hands/Jethro Massey/ short fiction/9 min
2010/ Gabriel/Vlatka Vorkapić/80 min
2009/ Akvarel/Vlatka Vorkapić/dokumentarni/50 min
2009/ Wireless/Mario Kovač/dokumentarni/30 min
2008/ Zagorka/Biljana Čakić Veselič/dokumentarno-igrani/86 min
2007/ Na Ex/ grupa autora iz Regije/dokumentarna emisija/4x30 min
2006/ Boje nevidljivog/Magdalena Petrović/dokumentarni/31 min