Ivan_maloca

Ivan Maloča

INTERFILM

Nova ves 45/2
10000 Zagreb
Tel: +385 (0)1 4667290
Fax: +385 (0)1 4667022

www.interfilm.hr

Biografija

Rođen 10. listopada 1962. u Kninu, Hrvatska. 8.11.1990. suosniva  tvrtku za proizvodnju filmova Studio K 36u kojoj radi do 1995. kada utemeljuje producentsku tvrtku Interfilm.
2003. osniva Hrvatsku udrugu producenata (HRUP). Član je Europske filmske akademije (European Film Academy)
Producirao neke od najuspješnijih hrvatskih igranih filmova nagrađivane na festivalima u domovini i inozemstvu. Također, producirao više od 30 dokumentarnih filmova te humoristične tv-serije “Bitange i princeze” i  „Zakon!“.

Filmografija

2008  Iza stakla, redatelj Zrinko Ogresta, 80'
2006  Pjevajte nešto ljubavno, redatelj Goran Kulenović, 106'
2006  Duh u močvari , redatelj Branko Ištvančić, 90'
2005  Dva igrača s klupe, redatelj Dejan Šorak, 120'
2005  Snivaj, zlato moje, redatelj Neven Hitrec, 110'
2005  Pušća Bistra, redatelj Filip Šovagović, 74'
2003  Svjedoci, redatelj Vinko Brešan, 88'
2003  Tu, redatelj Zrinko Ogresta, 86'
1999  Maršal , redatelj Vinko Brešan, 92'
1999  Crvena prašina, redatelj Zrinko Ogresta, 102'