Darija_kulenovic_gudan

Darija Kulenović Gudan

STUDIO DIM

Ilica 159
10000 Zagreb
Tel/Fax: +385 (0)1 3906278
GSM:+385 (0)91 3821907

www.dim.hr

Biografija

Datum i mjesto rodjenja: 27.08.1972.,  Sarajevo, Bosna i Hercegovina. 2001. zajedno sa kolegicom Marinom Andree Škop osnovala u Zagrebu produkcijsku kuću za film i filmske usluge Studio dim. Misija Studija dim je razvijati, producirati i plasirati kvalitetna i prepoznatljiva audio - vizualna djela, inspirativna za publiku i kreativni tim koji ih stvara. Darija Kulenović Gudan radi kao producentica.

Filmografija

2010 “Trampolin” / Zrinka Matijević Veličan / igrani dugometražni, u razvoju
2010 “Noćni brodovi” / Igor Mirković / igrani dugometražni, u razvoju
2009 “Croatian routes / Skupina autora / cross-media projekt
2009 “Sevdah” / Marina Andree Škop /  dugometražni dokumentarni film / 66’
2008 “Solo” / Tomislav Žaja, Davor Švajić / dugometražni dokumentarni film / 70’
2008 “Krupni otpad” / Igor Mirković / kratki igrani film / 20’
2007 “Život s ujom” / Sandi Novak / kratki dokumentarni film / 20’