Kapulica_foto

Anamaria Kapulica

KAPULICA STUDIO d.o.o.

Gundulićeva 8
10000 Zagreb
Tel:+385 (0)1 4830142
Fax:+385 (0)1 4830143
GSM:+385 (0)91 5068558

www.kapulica.com

Biografija

Anamaria Kapulica diplomirala 2007. na odsjeku produkcije Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu. Dodatno obrazovanje stekla je u SAD-u (American European Studies, 2001), Norveškoj (University of Oslo, Media Studies, 2009.), te na brojnim radionicama u Hrvatskoj i inozemstvu. Od 2009. je na postdiplomskom studiju Menadžmenta u kulturi na City University London, School of Arts.
Od 2002. g. radi na brojnim projektima vezanim uz filmsku, kazališnu i TV produkciju,  te event management, pri čemu surađuje s brojnim tvrtkama i institucijama od kojih su neke Alka film, Propeler film, Planet b, HNK, RTL televizija, FACTUM, CDU, Bunch.  Od 2008. djeluje kroz Kapulica Studio i Metar60.
Članica je Hrvatskog društva filmskih djelatnika, Hrvatskog društva dramskih umjetnika, Hrvatskog društva producenata, Hrvatskog društva za Ujedinjene narode, Rotaract kluba Zagreb (Rotary International, District 1910).,  te Društva za kulturnu suradnju s Francuskom (Francuska alijansa).

Filmografija

2010. "Odraz", redatelj M. Zenić, Metar60
2010. "Pink Express", redatelj I. Livaković, Metar60            
2009. "Kanal", redatelj Z. Sudar, Propeler film
2009. "Game Over", redatelj D. Pleić, Propeler film
2008. "Bella Biondina", redatelj D. Marušić, Julio Clovio Croata film i Laguna trade
2007. "Ničiji sin", redatelj Arsen A. Ostojić, produkcija Alka film
2004. "Božje pijanice", redatelj S. Mirošničenko, Factum